6948700608 Οπλαρχηγών & Γιατράκαιων 22 - Σπάρτη Lakonmelissokomiki@gmail.com
 
 
 
     
 

ΛΑΚΩΝ
Μελισσοκομική - Μελισσοκομικά Προϊόντα Σπάρτη



4ης γενιές ιστορία......και παράδοση στη μελισσοκομία. Ξεκίνησε από τον παππού της μητέρας μου αναπτύχθηκε από τον δικό μου παππού και συνεχίζεται  από τον πατέρα μου και τον σύζυγο μου. 
Η βάση μας είναι η Λακωνία όπου αποτελεί το ορμητήριο μας για την μεταφορά των κυψελών μας και σε άλλες περιοχές που υπάρχουν νομες και τροφή για τις μέλισσες μας.

Συλλέγουμε Μέλι-Γύρη-Πρόπολη-Βασιλικό πολτό και παράγουμε βάμμα πρόπολης και κηραλοιφές  με την επωνυμία μας. 

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Συνεχίζουμε την παράδοση με αγάπη
 
 
     
 
Το  Μέλι ΛΑΚΩΝ  είναι φυσικό, ακατέργαστο μέλι όπως ακριβώς βγαίνει απο την κυψέλη. Γι’ αυτό το λόγο, το γνήσιο αυτό μέλι περιέχει μικρές ποσότητες γύρης, ή κεριού.
 
Είναι 100% φυσικό αγνό μέλι, μη-παστεριωμένο, χωρίς καμία επεξεργασία. Μόνο έτσι διατηρούνται όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά και οι ιδιότητες που προσφέρει η φύση.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να γνωρίσετε από κοντά τα αγνά προϊόντα μας και να ανακαλύψετε τη γεύση και την ποιότητα του αυθεντικού μελιού. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία!
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6948700608
 
     
 
 
 
     
 

Η Οικογενειακή Παράδοση στο Αγνό Μέλι


Το μη παστεριωμένο μέλι διατηρεί τις φυσικές, θεραπευτικές ιδιότητές του και το μοναδικό του άρωμα σε αντίθεση με το μέλι μαζικής παραγωγής, το οποίο συχνά θερμαίνεται σε σημαντικά υψηλότερες θερμοκρασίες από αυτές της κυψέλης καθώς και να φιλτράρετε υποπίεση με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η σύνθεση και η ποιότητα του.

Όταν το μέλι θερμαίνεται, το λεπτό άρωμα, η μαγιά, τα ένζυμα, οι βιταμίνες και τα μέταλλα έχουν εν μέρει καταστραφεί ή ελαχιστοποιηθεί. Το κατεργασμένο, παστεριωμένο μέλι, χάνει τις αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας της παστερίωσης.
 

 
     
 
 
 
     
   
     
     
 

Τέσσερις Γενιές Αγνής Παράδοσης

Το καθαρό, ακατέργαστο, μη παστεριωμένο μέλι που προήλθε από άνθη (Θυμαρίσιο, Ανθέων, ερείκης κλπ) έχει τη φυσική τάση να "κρυσταλλώνει" με την πάροδο του χρόνου ή όταν διατηρείται σε δροσερό – κρύο μέρος.

Η “κρυστάλλωση” είναι ένα σημάδι της υψηλής ποιότητας μελιού λόγω των ζυμομυκήτων και δεν επηρεάζει τη διατροφική σύνθεση του, εκτός ίσως από την υφή και το χρώμα.

 
     
 
 
 
 
 
     
    ΒΡΑΒΕΙΑ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ