|
Η Οικογενειακή Παράδοση στο Αγνό Μέλι

Το μη παστεριωμένο μέλι διατηρεί τις φυσικές, θεραπευτικές ιδιότητές του και το μοναδικό του άρωμα σε αντίθεση με το μέλι μαζικής παραγωγής, το οποίο συχνά θερμαίνεται σε σημαντικά υψηλότερες θερμοκρασίες από αυτές της κυψέλης καθώς και να φιλτράρετε υποπίεση με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η σύνθεση και η ποιότητα του.
Όταν το μέλι θερμαίνεται, το λεπτό άρωμα, η μαγιά, τα ένζυμα, οι βιταμίνες και τα μέταλλα έχουν εν μέρει καταστραφεί ή ελαχιστοποιηθεί. Το κατεργασμένο, παστεριωμένο μέλι, χάνει τις αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας της παστερίωσης.
|
|